Du er her

Prøvetur

Prøv at svæveflyve

Drømmer du også om at  flyve som en fugl højt over landskabet ved at udnytte naturens energi?
Så er en introduktionsflyvning lige noget for dig. 

Vi holder løbende i sæsonen (Fra april-oktober) introduktionsflyvninger for intresserede. Oplevelsen af at kunne svæve og holde sig i luften, kun på naturens kræfter, er en helt unik følelse, som skal prøves. Turen varer alt fra 5-25 minutter, afhængig af startmetoden (spilstart eller flyslæb, læs mere om dette her) og så selvfølgelig vejret. Under flyvningen sidder du i forsædet på et af vores tosædede fly, med en erfaren pilot i bagsædet.

Hvornår?

Som udgangspunkt holder vi introduktionsflyvninger den første torsdag i måneden om eftermiddagen/aftenen. Der vil i løbet af sæsonen også være enkelte weekenddage afsat til introduktionsflyvninger. Dog kan introduktionsflyvninger på andre dage også aftales. På listen nedenfor, kan du løbende følge med i hvornår vores næste introduktionsflyvninger/Åbent hus arrangementer finder sted. Bemærk dog at dagen kan blive flyttet, hvis vejret er for dårligt til svæveflyvning.

 

Kommende dage

Vi har desværre ikke flere planlagte gæsteflyvningsdage i 2017, da sæsonen er slut (31. oktober) Men vi glæder os meget til at byde dig velkommen til introdag en lørdag i april! Mere info følger. Har du spørgsmål kan du skrive til info@glider.dk eller til vores Facebookside.

Facebook -> https://www.facebook.com/nsf.flyveklub/ Vi ses i foråret 2018

 

Hvad koster det?

Introduktionsflyvning spilstart: 200kr

Introduktionsflyvning flyslæb: 500kr

Husk at medbringe pengene kontant.

Hvordan tilmelder jeg mig?

For tilmelding skriv venligst til b-g@live.dk

Har du prøvet en tur og er blevet bidt af svæveflyvning, eller ønsker du direkte at få en mere dybdegående introduktion, så konktakt venligst vores skolingschef Torben Søemod for tilmelding til et mere dybdegående, men stadig helt uforpligtende introduktionsforløb.

Torben kan kontaktes på info@glider.dk

Vi glæder os til at se dig i klubben.

Vil du læse mere om vejen til færdiguddannet svæveflyvepilot? Klik her.

Nordsjællands Svæveflyveklub | Kurreholmvej 39 | 3330 Gørløse | Tlf. 48 27 85 00