Du er her

Og der var fest ..


Lørdag d. 9 havde klubben sin traditionsrige afflyvningsfest som markerer sæsonens afslutning.
I år stod Trine for the masterplan af festen, og hun fortæller det var både sjovt og hyggeligt at gøre klar til. Samtidig var det et stort ansvar da det kunne mærkes der var høje forventninger til aftenen. De høje forventninger blev udløst da Billy Cross, Mick Shack og Flemming Ostermann kom forbi og gav den aboslut gas for os alle efter en formidabel middag serveret af TUS. Det var en fantastisk aften !

Aftenen kunne ikke lade sig gøre uden Michael Darket's kontakt til Billy og the boys. Kæmpe TAK til Michael for at kunne give os andre den oplevelse.
Nedenfor er der vedlagt nogle billeder fra aftenen og lidt fra forberedelserne.

Det tog 4 dage at forberede, 1 dag at feste og 1 dag at rydde op. Men nøj, hvor har vi hygget os!
Dagen gik fuldstændig som ønsket. Vi havde en formidabel aften, men velkomstdrinks og bordtennis inden en lækker 3 retters og enkelte taler. Temaet i år var at vi skulle feste.. intet mindre. Og det fik vi gjort. Billy Cross, Mick Shack og Flemming Ostermann spillede 2 * 45 minutter og de så i særdeleshed ud til at de også selv havde en skøn aften. I pausen fik vi serveret TUS' 3 forskelige desserter, hvilket ikke overraskende var lige så lækkert som det plejer. Under opsætning af scene og lyd faldt vi i snak med gutterne, og vi har udlovet en flyvetur til både Billy, Mick, Flemming og lydmand Martin. Det er da ikke hver dag man får lov at flyve med så seje gutter..

Tusinde tak for en fantastisk aften


 


 

Kommentarer

Kære alle. Tusinde tak til alle for en fantastisk fest. For mig var et af højdepunkterne, da Mick Schack (imellem numrene) kommenterede TUS´s mad, det var en kæmpe ros, som kom fra en mand som har skrevet bøger om mad. Har lavet mange TV-programmer om mad og elsker at lave mad. Kort fortalt gik Mick`s ros til TUS ud på at man laver ikke god mad på en ½ time. Det tager nemt 10 timer og det var lige det TUS havde gjort. Bagefter takkede TUS for de pæne ord. Kæmpe ros til TUS for en "Konge-middag" De bedste svæveflyve hilsner Michael Darket

Nordsjællands Svæveflyveklub | Kurreholmvej 39 | 3330 Gørløse | Tlf. 48 27 85 00