Du er her

Vi har mistet en god klubkammerat - opdateret

Niels Løger er ikke mere – han døde den 5. juni 2019 efter kortere tids sygdom – Niels blev 65 år.

Niels var ’født’ ind i flyveklubben via sin far Sven, der startede i Birkerød Flyveklub tilbage fra tiden på Sandholm, så det var naturligt for ham også at begynde at flyve.

Han startede som elev i midten af 70-erne, og opnåede også S-certifikat, men det fængede dog ikke rigtigt for ham, og han stoppede derfor med flyvningen efter en tid.

Niels var flere gange hjælper for piloter i klubben ved diverse mesterskaber, bl. a. ved EM i Mengen 1986 – og med sit grundlæggende kendskab til alle opgaver ved sådanne stævner, var han særdeles påskønnet for sin indsats gennem årene.

Niels var særdeles humoristisk anlagt, og havde altid en munter bemærkning på læben, men altid med respekt for de mennesker han var i blandt. Mange har gennem årene fået sig et godt grin i hans selskab.

De senere år var Niels en fast bestanddel på græsklippeholdet, hvor han passede sin tørn og hyggede sig i den røde Ferguson.

Niels efterleves af hustruen Birgitte og børnene Christine, Caroline og Jeppe.

Vi vil savne dig Niels.

Æret være Niels’ minde.

 

Anders L. Nielsen


Kommentarer

PTs billede

Det er trist at høre :-( Hvil i fred Peter

Niels vil blive savnet! Jeg har kendt Niels siden 1980érne hvor vi var hjælpere i Arnborg ved DM, det var ikke kedelige uger vi tilbragte sammen de år. Niels havde sans for humor og mennesker, altid kunne han se det sjove eller komiske på en livsbekræftende måde. Det vil blive husket! I mange år var Niels og sønnem Jeppe en fast bestandel af sommerlejrene på Gørløse. Niels var en af vores historiebærer, og kunne på sin stilfærdige måde fortælle om dengang det var før. I de senere år var Niels en del af banegæsholdet, til stor glæde for os i klippeteamet og Niels selv tror jeg. Ære være dit minde, du vil blive savnet blandt os svævere. Søren Sylvest.

Nordsjællands Svæveflyveklub | Kurreholmvej 39 | 3330 Gørløse | Tlf. 48 27 85 00