Du er her

Så har alle klubbens fly været i luften

Søren Larsen, tovholder i maling m.v. af ASK-23 CL skriver:

Vores nyrenoverede ASK-23 er flyvende.

 

Efter hjemkomsten fra Polen har CXL været en tur på værkstedet for det årlige eftersyn. Derefter har der været en del papirarbejde, der skulle udføres, og inspektionen er gennemført. Flyet manglede en ARC, som Erik Jensen lavede  lørdag d. 22/6 mens alle vi andre fløj. Han kom i øvrigt også søndag d. 23/6 kl. 6.30 for at lave ARC på KI, så den er flyveklar.

 

CXL fik sin første start d. 23/6, og ved den start blev alle normale flyvestillinger og hastigheder afprøvet. Den flyver meget godt, og der er god rorharmoni. Stall og opretning foregår helt som en ASK-23 skal gøre det - den flyver næsten sig selv.

 

Efter prøveflyvningen fløj den 2 starter og var mere end 3½ time i luften.

 

Vær opmærksom på de nye vægtgrænser - den er blevet tungere på grund af de omfattende reparationer.

 

Søren Larsen

 

Kommentarer

MKRs billede

Det var mig der var så heldig at flyve den dejlige "nye" CXL i godt 3 timer i søndags, jeg kan lige snige mig ind under den nye grænse. Måske fordi jeg var tæt på grænsen, synes jeg det var lidt svært at hold næsen oppe under sideglidning. En anden ting som er verd at bemærke er at, når man har fløjet en tur i varmen så "binder" den nye hood - det føles bedst at place begge hænder over hovedet og skubbe op, heller end at tvinge den op med håndtagene.

Nordsjællands Svæveflyveklub | Kurreholmvej 39 | 3330 Gørløse | Tlf. 48 27 85 00