Du er her

Invitation til Juniorlejr

Hej klubber ude i Danmark

 
Jeg skriver på vejne af DSvU's Bredeudvalg (Som undertegnede er juniormedlem af) på baggrund af den kommende Juniorlejr der vil blive afholdt på PFG i Kallundborg. Vi vil utroligt gerne have flere unge, unge der endnu ikke er fyldt 26 år, med til juniorlejren. I år afholdes det af Vejle svæveflyveklub i Hammer, og det betyder at dem fra den anden side af hængebroen må kører lidt længere. Næste år vil juniorlejren holdes på Sjælland igen, så der på den måde tages højde for dette.
 
Jeg ved at juniorlejren er et rigtigt godt arrangement som vil udvikle en ung pilot både som pilot og som person, da man får dannet nye venskaber inden for flyvningen og de mere erfarne kan lære fra sig, samtidig med at det hele tiden er sjovt og spændende. Har selv deltaget de sidste par år, så jeg ved skam hvad jeg snakker om ;) I år er undertegnede lejrchef sammen med Claus Ritter fra Vejle svæveflyveklub.
Vejle har lagt et program for juniorlejr dagene (Påsken), fra og med torsdag d. 13 april til og med d. 17 april, hvor der vil blive fløjet alle dage, der vil dog være plan B hvis vejret ikke helt er med os.
 
Så nu kommer hele pointen med denne mail, nemlig: Få overtalt jeres unge piloter til at melde sig til, hvis de vil have nogle helt uforglemmelige flyvedage, samt nogle fantastiske nye venskaber.
Tilmelding sker på DSvU's hjemmeside på nedenstående link
Mere information om lejren findes på nedenstående link:
 
 
Det skal dog lige siges, at hvis man ønsker at flyve i en-sædet svævefly så skal det selv medbringes. Der er sørget for at der er 2-sædet fly på Vejle, som instruktører vil flyve med, så A-piloter også kan få en masse ud af lejren.
 
Så hvis der vil blive spurgt rundt i klubberne om de unge ikke gerne vil med, så ville det være perfekt.
 
Mvh
Jakob Karlsson (FSS)
Bredeudvalget

Nordsjællands Svæveflyveklub | Kurreholmvej 39 | 3330 Gørløse | Tlf. 48 27 85 00